denise thornton behandeling paard sportmassage technieken

tarieven

De volgende tarieven gelden voor een behandeling van een paard of pony.  Worden er op een locatie meerdere paarden behandeld betekent dat er korting wordt toegepast.  Informeer dus eens bij stalgenoten of ook hun een behandeling nodig hebben! 

behandelingstrajecten

Bij EquiBliss! is het mogelijk losse behandelingen af te nemen maar ook trajecten waardoor je voordeliger uit bent. Tijdens de eerst afspraak of tijdens telefonisch intake wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde behandelingen waardoor advies in trajectkeuze mogelijk is.  Laat je het bij een afspraak of is verdere behandeling niet nodig dan geld het tarief van een eenmalig consult. Wordt er gekozen voor een traject dan wordt de eerste behandeling in het pakket meegeteld en verrekend. 

EENMALIG CONSULT                                            

Een losse behandeling. 
€ 70,-

VERVOLG CONSULT

Enkel wanneer eerder een traject is doorlopen.
€ 50,-  

equibliss! Basistraject

€ 110,-

Basistraject bestaat uit 2 behandelingen die binnen twee weken tot 1,5 maand worden ingepland. 

Equibliss! Hersteltraject

€ 160,-

Het Hersteltraject bevat 3 behandelingen, tussentijds advies en begeleiding.  Behandeling worden binnen 1,5 tot 3 maanden ingepland.

equiBliss! vitaaltraject

€ 210,-

Het Vitaaltraject bevat 4 behandelingen, tussentijds advies en begeleiding. Het Vitaaltraject gehele jaar in te plannen! Ideaal voor (seizoen)onderhoud en preventief behandeling.

extra informatie

Reiskosten

Voor een consult binnen een afstand van 20km worden geen reiskosten inrekening gebracht.  Afstand wordt berekend middels Google Maps.  

 

Voor afstanden vanaf 20km worden er reiskosten berekend.  

Per 1 juni 2020 gelden er standaard reiskosten, zie overzicht. 

 

0 -20 km    € 0,-

20 - 35km  € 5,-

35 - 50km  € 10,-

50 - 65km € 15,-

Annuleren

Annuleren van een afspraak is mogelijk door te bellen of bij geen gehoor een berichtje achter te laten via WhatsApp. EquiBliss! is bereikbaar op 06 29 877643. Geef de annulering tot minimaal 24 uur voor de afspraak aan anders zal helaas de helft van consult in rekening worden gebracht. 

Betalingen

Betaling is mogelijk contant na de behandeling of per factuur. De factuur ontvang je per mail met een betalingstermijn van 14 dagen.  Gelieve gepast betalen. Een behandelingstraject dient ineens voldaan te worden, gespreid betalen is niet mogelijk.  

Bankgegevens  IBAN NL75 INGB 0688 5639 37 te name van D.A.M Thornton, vermeld bij omschrijving het factuurnummer zoals op factuur genoteerd staat.